Antwerpse Handjes

De Antwerpse Handjes zijn een streekproduct in de vorm van een handje, met een rijke geschiedenis en verschillende varianten.

Bakkerij Bossuyt koop je “Antwerpsche Handjes” in verschillende vormen en smaken.

  • Chocolade gevulde Antwerpse handjes
  • Chocolade caraque Antwerpse handjes
  • Koekjes Antwerpse handjes
  • Gebak Antwerpse handjes met Elixir d’Anvers

Lekkere Antwerpse Handjes

Antwerpse handjes zijn een Antwerps streekproduct in de vorm van een handje. Deze handjes verwijzen naar de sage van de reus Druon Antigoon, die handen afhakte van schippers die geen tol wilden betalen. Hij werd uiteindelijk gedood door Silvius Brabo, die de hand van Antigoon in de Schelde wierp.

Eerbetoon aan Antwerpen

Als topbanketbakker én chocoladespecialist ontving Bakkerij Bossuyt de erkenning en licentie om Antwerpse Handjes te mogen maken.

Vanuit zijn kennis als chocolatier en zijn eerder gemaakte Bossie Gin, begon een idee te rijpen.  Het zou tóp zijn om de lekkere smaken van chocolade te combineren met een kruidendrank.

Naast Antwerpse Handjes heeft Antwerpen nog een bekend streekproduct. Elixir d’Anvers is een lekkere kruidendrank en typisch Antwerps.  De combinatie tussen twee streekproducten “lag voor de hand”.  Vanuit deze twee streekproducten combineerde Geert zowel een chocolade handje, gevuld met Elixir d’Anvers, als een lekker gebakje op basis van Elixir d’Anvers, afgwerkt met een chocolade handje.

Het typische en overal bekende koekje mocht ook niet ontbreken in dit aanbod.

antwerpse handjes

Antwerpse handjes kopen

Dat de creatieve ideeën bij een artiest als Geert Bossuyt steeds tot topproducten leiden, is een publiek geheim.  Vanuit zijn passie als banketbakker en chocolatier maakte hij Antwerpse handjes in verschillende varianten.

  • Chocolade gevulde Antwerpse handjes (+ Elixir d’Anvers)
  • Chocolade caraque Antwerpse handjes
  • Koekjes Antwerpse handjes
  • Gebak Antwerpse handjes (+ Elixir d’Anvers)

Wil jij graag Antwerpse handjes kopen en proeven van al dit lekkers?  Plaats dan snel jouw bestelling en geniet van al dit lekkers.  Kan je niet wachten en wil je onmiddellijk proeven?  Spring dan binnen in onze winkel op het Kristus Koningplein te Ekeren.

Chocolade gevuld

met Elixir d’Anvers

antwerpse handjes met elixir d'anvers

Chocolade caraque

zonder Elixir d’Anvers

antwerpse handjes

Koekjes

zonder Elixir d’Anvers

antwerpse handjes

Gebak

met Elixir d’Anvers

antwerpse handjes