Bossie Gin

Bossie Gin

Als Toppatissier en Creative Master met chocolade had banketbakker Geert Bossuyt nog een droom.  Door reeds vele jaren te werken met verschillende smaken en het combineren hiervan in zijn fabuleuse taarten en fantastische pralines, wilde hij hierbij ook de perfect en bijhorende drank creëren.  Zou zijn voorliefde voor Gin hierbij kunnen helpen?

Banketbakker Geert Bossuyt lanceert de Bossie Gin

In zijn zoektocht naar de perfect bijpassende drank én zijn voorliefde voor Gin, kwam Geert terecht bij de ambachtelijke ginstokerij Sterkstokers uit Sint-Lenaarts.  Uit een smaakpallet van 300 à 400 verschillende kruiden, selecteerde hij er 14.  Na vele proefmomenten, wijzigingen en optimalisaties, brouwden zij de perfecte smaak die hij voor ogen had.  De Bossie Gin zou perfect samengaan met zijn chocolade en banketcreaties.

Deze exclusieve Gin bevat een rijk boeket van kruiden, chocolade en citrus.

Gin is van origine een medicijn uit de middeleeuwen en diende als pijnstiller.  Daarom is de Bossie Gin beschikbaar in een authentieke witte apothekersfles van een halve liter.

De Bossie Gin is momenteel exclusief te koop in onze bakkerij.

De smaakvolle kerstbal

Nu de Bossie Gin beschikbaar komt tijdens de feestdagen, bieden wij daar uiteraard ook het gepaste gebakje bij.

Gedreven door zijn passie als banketbakker en in de wolken met zijn eigen Gin, creëerde Bakkerij Bossuyt een feestelijk gebak in de vorm van een kerstbal.

De basis is een Gin-diplomat (combinatie van slagroom en pudding), uiteraard op basis van de Bossie Gin én overgoten met een kersenbavarois.  De felrode kleur verwijst naar een kerstbal.

Deze smaakbom is tijdelijk beschikbaar en hét ideale, bijpassende gebakje om te kunnen genieten van uw Gin-moment.

Een combinatie van de Bossie Gin met bijhorende gebakje is ook beschikbaar als geschenk.  Kom snel naar onze winkel.

Districtsburgemeester ontvangt primeur

De primeur van deze Gin komt op naam van districtsburgemeester Koen Palinckx.  Hij ontving het eerste flesje.  Ook districtsschepen Marc Elseviers is blij met zo’n ondernemer als Geert Bossuyt.

bossie gin
bossie gin
bossie gin
bossie gin