Brood online bestellen

24/7 afhaalpunt

Afhalen winkel

Brood online bestellen Ekeren

Bestel uw brood online via onze webshop

Uw brood bestellen kan via onze webshop. U kan niet alleen brood bestellen, maar ook koffiekoeken, pistolets, gebak of lekkere taarten.

Profiteer van de online bestelmogelijkheid die wij u aanbieden.  Wanneer u online voor 13u bestelt, bent u zeker dat uw bestelling de volgende dag klaar ligt.  Telefonisch bestellen kan ook, maar wanneer de winkel vol met klanten staat, gebeurt het wel eens dat wij niet tijdig de telefoon kunnen opnemen.

Verlies geen tijd, bestel online!

brood online bestellen

24/7 afhaalpunt Oorderseweg 122

Bestelling eenvoudig afhalen

Bakkerij Bossuyt is een pionier wanneer het gaat om online brood bestellen.  Sinds vele jaren bieden wij online brood bestellen in Ekeren aan.  Daar waar andere bakkers in onze regio niet geloofden in het internetverhaal, waren wij al overtuigd van de online mogelijkheden.

Onze klanten omarmden het online brood bestellen met veel plezier.  Zij spendeerden minder tijd met aanschuiven in de winkel, moesten niet meer via telefoon hun bestelling doorgeven, maar konden vanuit hun comfortabele zetel online hun bestelling plaatsen.  Ook zij waren winnaar in dit verhaal.

In 2019 tilde Bakkerij Bossuyt het online bestellen naar een hoger niveau.  De winkel in de Oorderseweg werd volledig omgebouwd tot een 24/7 afhaalpunt.  Wanneer klanten online hun brood bestellen, krijgen zij via email een code om de volgende dag hun bestelling in dit afhaalpunt op te pikken.  Vers brood en pistolets enkel beschikbaar voor de klant met de juiste code.  Opnieuw waren onze klanten de winnaar.  En Bakkerij Bossuyt … die had weer een primeur in verband met online brood bestellen in Ekeren!

24/7 Afhaalpunt

Bestel uw brood, pistolets, koffiekoeken en ander lekker gebak online.  Na het plaatsen van uw bestelling, ontvangt u een email met uw persoonlijke afhaalcode.

Met deze code kan u in ons 24/7 afhaalpunt terecht om uw bestelling af te halen.

 

24/7 afhaalpunt:
Oorderseweg 122

Winkel

Bestel uw brood, pistolets, koffiekoeken en ander lekker gebak online.  Nadien kan u de bestelling in onze winkel gaan afhalen tijdens de openingsuren.

 

Winkellocatie met openingsuren:
Kristus Koningplein 21

brood online bestellen
brood online bestellen
brood online bestellen
brood online bestellen
brood online bestellen
grof brood
grof brood
grof brood
grof brood
grof brood

Pistolets online bestellen

U kan niet alleen brood bestellen in onze webshop, maar ook pistolets.  Eigenlijk kan u allerlei brood, pistolets, stokbrood, taarten en gebak online bestellen.

Vele van onze klanten uit Ekeren en omstreken zijn blij met de online webshop die wij bieden.  Zo kunnen onze klanten online bestellen wanneer het hun uitkomt én komen afhalen zonder tijd te verliezen.

Om het iedereen nog eenvoudiger te maken, kan u kiezen uit twee afhaalpunten om uw bestelling op te halen.

Tijdens de feestdagen breiden wij steeds het assortiment in onze webshop nog verder uit met kerstgebak, speciale broden en meer.  Hou onze webshop goed in de gaten, zo ben je steeds op de hoogte van ons aanbod.

Verlies geen tijd, bestel online!

brood online bestellen

24/7 afhaalpunt Oorderseweg 122